Aluminium

Het toenemende gebruik van aluminium als materiaal voor kozijnen, zoals op vele europese markten al het geval is, zet zich ook in Nederland voort. Het hoogwaardige, duurzame, weerbestendige materiaal is met zijn vormbaarheid en veelvoud aan kleuren enig in zijn soort. Voor veel cosumenten is vooral het harmonische aanzicht en de mogelijkheid tot grote formaten een belangrijke reden om voor dit materiaal te kiezen.

Dankzij de thermische isolatie van aluminiumprofielen kunnen zij de strijd met andere materialen zeker aan. De isolatiewaarde van aluminium die gelijk is aan kunststof kozijnen kan bereikt worden.

Naast de optische en uiterlijke kwaliteit scoren aluminium profielen op het gebied van de sterkten zeer hoog. Met slanke aluminium profielen kunnen grote gevelopeningen worden gerealiseerd met een hoge mate van transparantie. Eventueel kunnen binnen en buiten afzonderlijke kleuren worden aangebracht. Hiermee kan zowel binnen als buiten naar eigen smaak of aangepast aan de omgeving de beste kleurkeuze worden gemaakt.

Ook qua veiligheid biedt aluminium de beste mogelijkheden om have en goed te beschermen. Van elementen met een hogere weerstandsklasse tegen inbraak tot beschieting- en explosiewerende systemen, er zijn vele opties die in combinatie met bijpassende beslagsystemen en het juiste glas een maximale veiligheid creëren.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: (+31) 06 10397218

Contact gegevens

J & P Montage
Nijverheidswei 6A
9271 GM de Westereen

Telefoonnr: (+31) 06 1039 7218

Email: info@jenpmontage.nl

Routebeschrijving

routebeschrijving