Diverse materiaalsoorten op maat

Kiest u nu voor hardhouten kozijnen , dan hebben kozijnen met een FSC keurmerk de voorkeur. FSC staat voor Forrest Stewardship Council, en is een internationale organisatie die verantwoordelijk bosbeheer stimuleert. Hout met dit keurmerk komt gegarandeerd uit duurzaam beheerde bossen. U kunt nog meer bijdragen door te kiezen voor hardhouten kozijnen die goed isolerend zijn. Niet alleen voor het milieu, maar een goed isolerend kozijn kan u flink wat energie en dus geld besparen. Laat u goed informeren over hardhouten kozijnen. Kies bovenaan de pagina uw categorie.

Kiest u nu voor hardhouten kozijnen , dan hebben kozijnen met een FSC keurmerk de voorkeur. FSC staat voor Forrest Stewardship Council, en is een internationale organisatie die verantwoordelijk bosbeheer stimuleert. Hout met dit keurmerk komt gegarandeerd uit duurzaam beheerde bossen. U kunt nog meer bijdragen door te kiezen voor hardhouten kozijnen die goed isolerend zijn. Niet alleen voor het milieu, maar een goed isolerend kozijn kan u flink wat energie en dus geld besparen. Laat u goed informeren over hardhouten kozijnen.

Kies bij de pagina Zakelijke markt of Particuliere markt uw materiaalsoort!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: (+31) 06 10397218

 

Contact gegevens

J & P Montage
Nijverheidswei 6A
9271 GM de Westereen

Telefoonnr: (+31) 06 1039 7218

Email: info@jenpmontage.nl

Routebeschrijving

routebeschrijving