Specialisten in vliesgevels

J & P Montage is de specialist voor het monteren en plaatsen van vliesgevels op de zakelijke markt. Vliesgevels zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem - met al zijn esthetische varianten - of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage op de werf toelaat.

Alle systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt om integrale oplossingen te creëren. Hierdoor heeft de ontwerper een uitermate betrouwbaar systeem in handen, terwijl hij tegelijkertijd over een enorme ontwerpvrijheid beschikt.

Totale geveloplossingen
Technologische ontwikkelingen hebben de functie van gevels compleet veranderd. Terwijl de gevel tot voor kort enkel een afscheiding was tussen de binnen- en buitenwereld, is hij nu een actief element dat met de externe weersomstandigheden interageert. Gevels moeten tegenwoordig betere prestaties neerzetten op het vlak van lichtdoorlatendheid, ventilatie, warmte en geluid.

Thermische en akoestische isolatie zijn belangrijke kenmerken van hedendaagse gebouwen. Het ruime assortiment gordijngevelsystemen, zonweringssystemen, ramen en deuren zijn integrale onderdelen van het energiebeheer en comfort van gebouwen. Gaande van toepassingen in de hoogbouw en winkelgevels tot dakconstructies en uitstalramen, onze systemen werden ontwikkeld en getest om in de meeste omgevingen te worden gebruikt.

Commerciële en retailtoepassingen, ziekenhuizen en scholen, appartementsgebouwen, openbare gebouwen, industriële projecten en hotels zijn slechts een aantal van de sectoren waarin vliesgevels worden toegepast.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: (+31) 06 10397218

Contact gegevens

J & P Montage
Nijverheidswei 6A
9271 GM de Westereen

Telefoonnr: (+31) 06 1039 7218

Email: info@jenpmontage.nl

Routebeschrijving

routebeschrijving