SOORTEN KOZIJNEN

Kozijnen monteren wij zakelijk en voor de particulier. Kunststof, aluminium, hout en staal zijn de meest gebruikte materialen die wij monteren. De keuze voor materiaal hangt af van factoren als duurzaamheid, weerbestendigheid, isolatiewaarde, veiligheid, uitstraling en onderhoud. Wij kunnen u informeren om de juiste keuzes hierin te maken. Lees hieronder over de materialen of neem contact met ons op.

KUNSTSTOF

ALUMINIUM

HOUT

STAAL

Voor Zowel Zakelijke Als Particuliere Markt

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Steeds meer consumenten kiezen voor kunststof kozijnen. Het is een kwalitatief hoogwaardig product met vele voordelen naast de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Voor Zowel Zakelijke Als Particuliere Markt

ALUMINIUM KOZIJNEN

Het toenemende gebruik van aluminium als materiaal voor kozijnen, zoals op vele Europese markten al het geval is, zet zich ook in Nederland voort. Voor veel consumenten is vooral het harmonische aanzicht en de mogelijkheid tot grote formaten een belangrijke reden om voor dit materiaal te kiezen.

Voor Zowel Zakelijke Als Particuliere Markt

HOUTEN KOZIJNEN

Houten kozijnen worden veelal gekozen vanwege hun klassieke uitstraling en karakter. De look met houten kozijnen is tijdloos.

Voor Zowel Zakelijke Als Particuliere Markt

STALEN KOZIJNEN

Veel consumenten weten niet dat kozijnen ook van staal gemaakt kunnen worden. Het materiaal brengt tegenwoordig interessante pluspunten met zich mee en is populair bij unieke woningen vanwege de exclusieve uitstraling.