ZAKELIJKE MARKT

Naast kozijnen levert en monteert J&P voor de zakelijke markt ook vliesgevels en gevelelementen. Voor beide markten dezelfde voordelen, dezelfde kwaliteit. Lees hieronder over vliesgevels en gevelelementen of neem vrijblijvend contact op over uw vragen. 

VLIESGEVELS

GEVELELEMENTEN

Specifiek Ontworpen Voor Hedendaagse Architectuur

VLIESGEVELS

J&P Montage is specialist in het monteren en plaatsen van vliesgevels op de zakelijke markt. Vliesgevels zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden.

 

Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem – met al zijn esthetische varianten – of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage op de werf toelaat.

 

Alle systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt om integrale oplossingen te creëren. Hierdoor heeft de ontwerper een uitermate betrouwbaar systeem in handen, terwijl hij tegelijkertijd over een enorme ontwerpvrijheid beschikt.

 

Technologische ontwikkelingen hebben de functie van gevels compleet veranderd. Terwijl de gevel tot voor kort enkel een afscheiding was tussen de binnen- en buitenwereld, is hij nu een actief element dat met de externe weersomstandigheden interageert. Gevels moeten tegenwoordig betere prestaties neerzetten op het vlak van lichtdoorlatendheid, ventilatie, warmte en geluid.

 

Thermische en akoestische isolatie zijn belangrijke kenmerken van hedendaagse gebouwen. Het ruime assortiment gordijngevelsystemen, zonweringssystemen, ramen en deuren zijn integrale onderdelen van het energiebeheer en comfort van gebouwen. Gaande van toepassingen in de hoogbouw en winkelgevels tot dakconstructies en uitstalramen, systemen die wij kunnen monteren werden ontwikkeld en getest om in de meeste omgevingen te worden gebruikt.

 

Commerciële en retailtoepassingen, ziekenhuizen en scholen, appartementsgebouwen, openbare gebouwen, industriële projecten en hotels zijn slechts een aantal van de sectoren waarin vliesgevels worden toegepast.

Voor Iedere Situatie De Perfecte Oplossing

GEVEL ELEMENTEN

Gevelelementen zijn een vast onderdeel in vooral de grotere bouwprojecten. J&P werkt samen met professionele leveranciers. Merken die wij zoal monteren zijn ReynaersSchüco en Alcoa.

 

Er is een ruime keuze uit kunststofelementen, of het nu om ramen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding, of een dakkapel gaat.  Daarnaast is er ook een ruime keuze in hardhouten elementen, zoals ramen, deuren en schuifpuien. Ook voor een aluminium serre, veranda of een carport bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Al deze producten worden geproduceerd volgens de richtlijnen van het VKG. J&P  biedt u dan ook de zekerheid en duurzaamheid die u van ons mag verwachten en tevens bieden wij u voor iedere situatie de perfecte oplossing.